Zeleni propolis

PROPOLIS je jedan od mudrih lijekova prirode; ubija sve što smeta zdravom organizmu, istovremeno čuva zdravo tkivo, a liječi oboljelo. Osim što jača imunitet, propolis, pčelinji proizvod, pomaže i onda kad se pojavi bolest; olakšava simptome gripe i prehlade.  Propolis kao prirodni antivirotik djeluje protiv različitih virusa uključujući i virus gripe. Stvara zaštitnu barijeru (tanki zaštitini film) na sluznici usne šupljine i ždrijela te pomaže u umirivanju nadraženog i upaljenog grla i smanjuje iritaciju usne šupljine. Prirodni je anestetik, antiseptik i antibiotik. Odličan je u borbi protiv gljivica i parazita (antibakterijsko i fungicidno djelovanje propolisa). Bogat je vitaminima B1, B2, B6, C, E i mineralima natrijem, kalijem, magnezijem, kalcijem, cinkom te sadrži bioflavanoide i pantotensku kiselinu. Posebnost propolisa je da bakterije na njega ne stvaraju otpornost i nema štetnih popratnih pojava kao kod sintetskih antibiotika. Kao aktivni biostimulator doprinosi poboljšanju kompletnog stanja organizma, normalizaciji metabolizma i imuniteta.

BROKULA – sadrži različite biološki aktivne sastojke čija antioksidativna svojstva pozitivno utječu na zdravlje. Zbog velikog udjela vitamina C jača obrambenu sposobnost organizma. Bogat je izvor vitamina i minerala; sadrži vitamin C i B6, provitamin A, pantotensku kiselinu, riboflavine, kalij, kalcij, fosfor, željezo i magnezij. Bogata je celulozom i vlaknima koji stimuliraju rad crijeva. Sadrži velike količine folne kiseline i flavonoida kaempferola koji su zaslužni za protualergijsko djelovanje. Istraživanja su pokazala da folna kiselina regulira imunološki odgovor organizma. Spriječava bronhitis, astmu i alergije. Brokula sadrži  glukorafanin, glukonasturtian i glukobrasicin koji pomažu eliminaciji toksina iz našeg organizma.

U Zelenom propolisu isključivo koristimo svježu mladu brokulu u potpuno prirodnom obliku i zbog toga Zeleni propolis ima visoku učinkovitost kod velikog broja kroničnih oboljenja. Propolis u kombinaciji s brokulom uspješno liječi gljivice kao što je oralna kandidijaza. Ubrzava zacjeljivanje rana te snažno potiče organizam na proizvodnju tvari koje jačaju imunitet. Pomaže kod kašlja, grlobolje, upale glasnica, afti, erozije sluznice usta, paradentoze, gingivitisa, zubobolje i neugodnog zadaha Ima snažno protuupalno djelovanje kod akutnih i kroničnih upala.

Doziranje i način primjene: Preporučeni dnevni unos za djecu stariju od 12 godina i odrasle je do 8 aplikacija u usta. Nanesite dva puta za redom 3 do 4 puta dnevno izravno u usta. Otvorite usta i usmjerite sprej na mjesto primjene. Prije upotrebe protresti! Ne preporučuje se konzumirati hrana i piće niti prati zube najmanje jedan sat nakon primjene spreja. 

Napomene: Čuvati izvan dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba. 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama koje su alergične na propolis, trudnicama i/ili dojiljama, djeci mlađoj od 12 godina. 

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25°C u originalnoj ambalaži. Sprej se ne smije upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.

Želimo Vam dobro zdravlje!
Antičević-Zeleni med j.d.o.o. za proizvodnju,trgovinu i usluge
Kornatska 32B, 10 000 Zagreb
www.anticevic-zdravlje.com.hr
zelenimedanticevic@gmail.com
095/567-7143
0038501/580-5311