Čaj pročisko

Nevjerojatne zdravstvene dobrobiti čaja! Zašto biste ove zime trebali piti više čaja kako biste ojačali svoj imunološki sustav?

Mješavina čaja Pročisko može ojačati vaš imunološki sustav i pomoći u borbi protiv prehlade i gripe!

Što prvo pomislite kada ste prehlađeni ? Šalica lijepog, umirujućeg, grijaćeg čaja koji će ublažiti bol u grlu i zadržati hidrataciju?!

Čaj također može ojačati vaš imunološki sustav i ponovno dati energiju vašem tijelu, posebno u kombinaciji s drugim sastojcima koji jačaju imunitet poput limuna, đumbira i Zelenog Meda.

Čaj Pročisko može poboljšati zdravlje kardiovaskularnog sustava!

Redovito pijenje čaja može pomoći u smanjenju rizika od bolesti srca , moždanog udara i drugih kardiovaskularnih problema. To je uglavnom zbog polifenola i antioksidansa  koji pomažu u održavanju zdravih stanica i poboljšavaju funkciju krvnih žila.

Pijenje čaja Pročisko za zdravlje i dobro raspoloženje zimi!

Ispijanje čaja povezujemo s jesenskim i zimskim razdobljem kada je sve što želite učiniti je ostati kod kuće ispod dekice s toplim napitkom u ruci. Ali postoji razlog zašto je čaj najbolje piti topao i svježe skuhan: vruća voda pomaže u oslobađanju svih okusa i dobrobiti u listovima i cvjetovima čaja.

Idealna temperatura vode za čaj je između 140°F i 212°F (60°C i 100°C).Ako želite dodati sok od limuna i Zeleni Med, pričekajte da se čaj malo ohladi jer vruća voda može uništiti ljekovitost Zelenog Meda  za jačanje imuniteta.

Najbolji čajevi za zimu!

U zimskim mjesecima, ostati na toplom  je važno za vaše fizičko i psihičko blagostanje. Neka vam postane navika popiti šalicu čaja Pročisko  za jačanje imunološkog sustava koji može ublažiti bolno grlo i pomoći u smirivanju živaca.

Brza i djelotvorna pomoć dolazi iz prirode!

Pomno birana čajna mješavina za opuštanje i smirenje nervoze, djeluje umirujuće na kompletan organizam, kod nesanice, tjeskobe, gastritisa, glavobolje, djeluje protuupalno, pročišćava krv, potiče rad bubrega i mokraćnih puteva!

 

Želimo Vam dobro zdravlje!

Komentari su onemogućeni