Usluge laboratorija

Tvrtka Antičević-Zeleni Med Vam nudi i uslužnu proizvodnju dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda. Naš stručni tim s višegodišnjim iskustvom uz sofisticirani laboratorij i proizvodni pogon jamče pretvaranje Vaše ideje u vrhunski, inovativni gotov proizvod.

U skladu s Vašim željama u mogućnosti smo Vam ponuditi: kreiranje željenog proizvoda od formulacije, pripremu i ishodovanje rješenja pri MZZS Zagreb (ukoliko se radi o dodacima prehrani) kroz samu proizvodnju i pakiranje, do dizajna i izgleda ambalaže uz iznimno profesionalnu uslugu.
Sve sirovine koje koristimo u proizvodnji posjeduju potrebne certifikate kvalitete, a tijekom proizvodnog procesa vrše se in-procesne kontrole kvalitete. Tvrtka Antičević proizvodi u skladu s načelima Dobre Proizvođačke Prakse, čime jamčimo slijedivost, te kvalitetu i sigurnost proizvoda. Dobra proizvođačka praksa za kozmetičke proizvode u segmentu kozmetičkih proizvoda te smjernice HACCP-a u segmentu dodataka prehrani.

Nudimo proizvodnju malih serija koje su od velike važnosti na početku razvojnog puta na tržište, ali u mogućnosti smo proizvesti i veću količinu za Vaše potrebe . Sa svim naručiteljima potpisujemo Ugovor o poslovnoj suradnji i obaveznu klauzulu o povjerljivosti podataka. Obratite nam se s povjerenjem!