ZELENI PROPOLIS TRIO paket

50,00  (376,73 kn)

U pakiranju su tri komada Zelenog propolisa u spreju od 30 ml. Treći komad je Gratis!

Snaga Antičević Zelenog propolisa u spreju!
100% prirodan proizvod
Zeleni propolis u trenu ublažava grlobolju, upalu desni te ublažava simptome upale sluznice nosa (rhinitis).Sanira afte i gljivičnu infekciju u ustima. Neutralizira neugodan zadah iz usta.
Zeleni propolis posjeduje širok antiseptički spektar – baktericidan (ubija bakterije), fungicidan (ubija gljivice) i ograničen virucidan (ubija viruse) učinak. Djeluje unutar jedne minute od primjene uz dugotrajan učinak i do 24 sata (tzv. remanentni učinak). Potpuno prirodan proizvod,dobro podnošljiv na sluznici usne šupljine.

1 EUR = 7,53450 HRK

Izračun cijena slanja pošiljke

Izračun cijena slanja pošiljke

Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte, koja ima dvije opcije slanja, brza dostava Paket24 i HP Paketi dostava u roku 5-7 radnih dana.

1. Paket24 je usluga brze dostave koju pruža Hrvatska pošta, a obuhvaća cijelu Republiku Hrvatsku.

Paket24 nudi privatnim i poslovnim korisnicima brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja pošiljaka uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu na kućnu adresu. Ujedno je i jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta.Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Trošak poštarine od 10 Eura pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj, staklo, lomljivo, naknadu za uslugu platnog prometa. Paket težine do 20 kg.

2. HP Pakete predajemo na dostavu u poštanskim uredima, a djelatnici Hrvatske pošte pobrinut će se da vaši paketi brzo i sigurno stignu na odredište.

U većim mjestima, gradovima, se paket dostavlja na kućnu adresu dok se u manjim mjestima dobije obavijest i trebate osobno otići u poštu po paket. Dostava paketa se isporučuje u roku 5-7 dana od dana kad se pošalje paket.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZELENI PROPOLIS TRIO paket”
1 EUR = 7,53450 HRK SKU: propolissprej-1 Kategorija:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZELENI PROPOLIS TRIO paket”