Zelena Aloja

450.00 kn790.00 kn

“Zdrava jetra i zdrava probava su ključ dobrog zdravlja”
Sirup Zelena Aloja regenerira oboljelu jetru i gušteraču. Jača funkciju probavnog trakta (regulira probavu). Čisti organizam od toksina, bakterija i gljivica (infekcija Candidom).

Istraživanja o kontroli raka pokazala su važnost adjuvantnih terapija da svježa Aloe vera može smanjiti tumorsku masu i stopu metastaza, a njegova povezanost s konvencionalnom terapijom može donijeti koristi za liječenje, dok med može inhibirati odnosno zaustaviti rast tumora . Utjecaj od Aloe vere i bagremovog meda sa cikorijom, propolisom i češnjakom na rast tumora i proces apoptoze procijenjen je na  proliferacije stanica za čak 256 karcinoma.  Rezultati su da sirup Zelena Aloja može modulirati rast tumora, smanjiti staničnu proliferaciju i povećati osjetljivost na apoptozu. Istraživanja su pokazala da med ima antiproliferativno djelovanje zbog svoje sposobnosti da inducira apoptozu, pa se navedena  kombinacija  preporučuje kao pomoćna terapija pri izlječenju. Trenutno je rak jedna od vodećih bolesti u svijetu, što zahtijeva daljnja istraživanja . Dio sirupa Zelena Aloja već je testiran protiv tumora debelog crijeva, dojke i jetre, kao i raka bubrega kod ljudi i staničnih linija karcinoma Ehrlich ascitesa, pri čemu većina ima slabu do jaku citotoksičnu aktivnost .  Antitumorski učinci meda bili su u velikoj korelaciji s njihovom sposobnošću da induciraju apoptozu stanica.
Sirup Zelena Aloja znanstveno je dokazan kao jak i snažan medni pripravak, posebno za imunitet. Studije su pokazale da sirup Zelena Aloja imaju moć spriječavanja širenja karcinoma. Redovitim kontinuiranim uzimanjem sirupa čisti se krv od kancerogenih stanica i  toksina koji su se godinama nakupljali u  jetri i probavi.
Sirup Zelenu Aloju mogu uzimati osobe koje su na  kemoterapiji i zračenju uz svoju redovitu terapiju,odnosno citostatike.
Za najbolji učinak onkolozi  preporučuje uzimati 3 x dnevno po 20ml sirupa, poslije jela, najbolje  umješati sa grčkim jogurtom ili progutati pa zaliti sa čašom mlake vode.
Terapija traje 2 mjeseca te se može uzimati do izlječenja, bez pauze, jer je potpuno prirodan proizvod.
Za sve savjete možete nas uvijek kontaktirati na mob:095/567-7143 ili putem maila.
Želimo Vam dobro zdravlje!
Antičević
#imunitet #karcinom #upale #aloevera #med
#anticevic  #sirupzelenaaloja  #bolestjetre #bolestbubrega  #probava
Očisti

Dostava paketa!

Dostava paketa!

Da bi našim kupcima olakšali narudžbe, dio troška dostave paketa snosimo mi kao tvrtka a Vi kao kupac imate jedinstvenu fiksnu cijenu dostave koja iznosi 40,00 kn sa pdvom za cijelu Hrvatsku neovisno o težini paketa i mjestu isporuke. Paketi se dostavljaju direktno Vama na kućni prag. Također, za slanje paketa izvan Hrvatske dio troška snosimo mi kao tvrtka a Vi kao inozemni kupac imate fiksnu cijenu dostave u iznosu od 375,00 kn sa pdvom neovisno o težini paketa i mjestu dostave.

NAPOMENA: rok za isporuku proizvoda je 5-7 radnih dana od zaprimljene narudžbe za Hrvatsku, 7-10 radnih dana za zemlje EU, do 15 dana za treće zemlje

Pakete šaljemo ne po redoslijedu zaprimljenih narudžbi već po načinu plaćanja. Prvo se šalju paketi kod kojih je odabran način plaćanja direktna bankovna transakcija ( internet bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom), zatim plaćanje prilikom preuzimanja (plaćanje gotovinom prilikom dostave).

Svi proizvodi mogu se naručiti i putem telefona i mobitela, maila i webshopa.

NAPOMENA ZA PLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA : Primatelj otkupne pošiljke tj plaćanja pouzećem, dodatno plaća naknadu za uplatu otkupnog iznosa.

SKU: N/A Kategorije: , ,