Promo paket 6

110,00  (828,80 kn)

Zeleni Med 2x900g i Gratis Zelene medne kapi 100ml!

KOME JE NAMIJENJEN ZELENI MED?
Zahvaljujući vrijednim sastojcima bogate nutritivne vrijednosti i biološke aktivnosti Zeleni Med možemo preporučiti
cijeloj obitelji, od najmlađih do najstarijih, u svrhu obogaćivanja prehrane nutrijentima i davanja podrške imunološkom sustavu.
Zeleni Med pomaže kod respiratornih infekcija, osobito kod kroničnog kašlja, bronhitisa, astme, alergije, upale pluća,KOPB-a.
Zbog prirodnog željeza kojim obiluje preporučuje se svima koji su iscrpljeni, anemični ili malokrvni.
“Cjelovita energetska formula za djecu od 1.godine života” Za jačanje otpornosti organizma, djeluju protuupalno, potiču tek, pomažu kod hiperaktivnosti Zbog omega 3 masnih kiselina Zelene medne kapi doprinose održavanju normalne funkcije mozga i živčanog sustava.

 

1 EUR = 7,53450 HRK

Izračun cijena slanja pošiljke

Izračun cijena slanja pošiljke

Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte, koja ima dvije opcije slanja, brza dostava Paket24 i HP Paketi dostava u roku 5-7 radnih dana.

1. Paket24 je usluga brze dostave koju pruža Hrvatska pošta, a obuhvaća cijelu Republiku Hrvatsku.

Paket24 nudi privatnim i poslovnim korisnicima brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja pošiljaka uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu na kućnu adresu. Ujedno je i jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta.Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Trošak poštarine od 10 Eura pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj, staklo, lomljivo, naknadu za uslugu platnog prometa. Paket težine do 20 kg.

2. HP Pakete predajemo na dostavu u poštanskim uredima, a djelatnici Hrvatske pošte pobrinut će se da vaši paketi brzo i sigurno stignu na odredište.

U većim mjestima, gradovima, se paket dostavlja na kućnu adresu dok se u manjim mjestima dobije obavijest i trebate osobno otići u poštu po paket. Dostava paketa se isporučuje u roku 5-7 dana od dana kad se pošalje paket.

1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: