Promo paket 4

110,00  (828,80 kn)

Zeleni Med 2x900g i Gratis Zeleni propolis u spreju 30ml!

KOME JE NAMIJENJEN ZELENI MED?
Zahvaljujući vrijednim sastojcima bogate nutritivne vrijednosti i biološke aktivnosti Zeleni Med možemo preporučiti
cijeloj obitelji, od najmlađih do najstarijih, u svrhu obogaćivanja prehrane nutrijentima i davanja podrške imunološkom sustavu.
Zeleni Med pomaže kod respiratornih infekcija, osobito kod kroničnog kašlja, bronhitisa, astme, alergije, upale pluća,KOPB-a.
Zbog prirodnog željeza kojim obiluje preporučuje se svima koji su iscrpljeni, anemični ili malokrvni.
Zeleni propolis u trenu ublažava grlobolju, upalu desni te ublažava simptome upale sluznice nosa (rhinitis).Sanira afte i gljivičnu infekciju u ustima.

 

1 EUR = 7,53450 HRK

Izračun cijena slanja pošiljke

Izračun cijena slanja pošiljke

Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte, koja ima dvije opcije slanja, brza dostava Paket24 i HP Paketi dostava u roku 5-7 radnih dana.

1. Paket24 je usluga brze dostave koju pruža Hrvatska pošta, a obuhvaća cijelu Republiku Hrvatsku.

Paket24 nudi privatnim i poslovnim korisnicima brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja pošiljaka uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu na kućnu adresu. Ujedno je i jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta.Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Trošak poštarine od 10 Eura pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj, staklo, lomljivo, naknadu za uslugu platnog prometa. Paket težine do 20 kg.

2. HP Pakete predajemo na dostavu u poštanskim uredima, a djelatnici Hrvatske pošte pobrinut će se da vaši paketi brzo i sigurno stignu na odredište.

U većim mjestima, gradovima, se paket dostavlja na kućnu adresu dok se u manjim mjestima dobije obavijest i trebate osobno otići u poštu po paket. Dostava paketa se isporučuje u roku 5-7 dana od dana kad se pošalje paket.

1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: