Promo paket 3

220,00  (1.657,59 kn)

Zelena Aloja 1 000ml x 2kom + GRATIS Zeleni Med 900g

U procesu oporavka tijela nakon kemoterapije uvijek treba misliti o čišćenju i obnavljanju krvi. Nije tajna da otrovne tvari koje uništavaju maligni tumor imaju vrlo negativan učinak na koštanu srž. No, koštana srž se vraća vrlo sporo, a zbog toga osoba koja je podvrgnuta kemoterapiji značajno je osiromašila sastav krvi. Kao rezultat toga, razina leukocita smanjuje, zbog čega je imunološka obrana tijela oslabljena, a čak i najjednostavnija infekcija počinje predstavljati smrtnu opasnost za pacijenta.
Zeleni Med obiluje antioksidansima, sadrži klorofil, kisik i prirodno željezo, jača kompletan organizam, daje snagu i podiže energiju. S obzirom da Zeleni Med ubrzava oporavak od kemoterapije i zračenja preporučuje se uzimati kontinuirano do izlječenja.
Sirup Zelena Aloja čisti jetru i krv od toksina odnosno kancerogenih stanica. Sanira žarište u organizmu i sprečava širenje bolesti.
Zbog iznimno ljekovitog sastava, posjeduje mnogobrojne benefite za zdravlje, uništava viruse, bakterije, gljivice i parazite.
1 EUR = 7,53450 HRK

Izračun cijena slanja pošiljke

Izračun cijena slanja pošiljke

Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte, koja ima dvije opcije slanja, brza dostava Paket24 i HP Paketi dostava u roku 5-7 radnih dana.

1. Paket24 je usluga brze dostave koju pruža Hrvatska pošta, a obuhvaća cijelu Republiku Hrvatsku.

Paket24 nudi privatnim i poslovnim korisnicima brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja pošiljaka uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu na kućnu adresu. Ujedno je i jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta.Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Trošak poštarine od 10 Eura pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj, staklo, lomljivo, naknadu za uslugu platnog prometa. Paket težine do 20 kg.

2. HP Pakete predajemo na dostavu u poštanskim uredima, a djelatnici Hrvatske pošte pobrinut će se da vaši paketi brzo i sigurno stignu na odredište.

U većim mjestima, gradovima, se paket dostavlja na kućnu adresu dok se u manjim mjestima dobije obavijest i trebate osobno otići u poštu po paket. Dostava paketa se isporučuje u roku 5-7 dana od dana kad se pošalje paket.

1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: