Promo paket 2

220,00  (1.657,59 kn)

Sirup Zelenu Aloju 2×1000 ml i Gratis Antičević kremu od 100g!

SIRUP ZELENA ALOJA UČINKOVITO POMAŽE KOD GLJIVIČNE INFEKCIJE CANDIDE (ORALNO I DERMALNO)
Sirup Zelena Aloja jača imunitet, čisti organizam od toksina, ublažava  glavobolju, pomaže  kod  depresije, umora, iscrpljenosti, bolova u mišićima i zglobovima,  lošeg zadaha , čestih infekcija, stresa, nadutosti, učestali zatvora , probavnih smetnji, grčeva u crijevima, kod povećane tjelesne težine,(pretilosti)  •Svi navedeni simptomi upućuju na na gljivičnu infekciju Candidu Albicans  koja napada kožu, nokte te oralnu, vaginalnu, urinarnu i analnu sluznicu  a može napasti i bronhije te pluća. Važno je spomenuti da sirup Zelena Aloja  posjeduje izvrsne rezultate kod liječenja  kožnih oboljenja poput osipa, alergija, dermatitisa, psorijaze, crvenog  vjetra, rozaceje te ostalih kožnih ekcema koji se liječe oralno jer čiste jetru i organizam iznutra te dermalno, nanošenjem Antičevič kreme na kožu.

PROČIŠĆAVANJE JETRE I OBNAVLJANJE KRVI NAKON KEMOTERAPIJE I ZRAČENJA ZA BRŽI OPORAVAK OD BOLESTI!

1 EUR = 7,53450 HRK
1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Izračun cijena slanja pošiljke

Izračun cijena slanja pošiljke

Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte, koja ima dvije opcije slanja, brza dostava Paket24 i HP Paketi dostava u roku 5-7 radnih dana.

1. Paket24 je usluga brze dostave koju pruža Hrvatska pošta, a obuhvaća cijelu Republiku Hrvatsku.

Paket24 nudi privatnim i poslovnim korisnicima brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja pošiljaka uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu na kućnu adresu. Ujedno je i jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta.Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Trošak poštarine od 10 Eura pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj, staklo, lomljivo, naknadu za uslugu platnog prometa. Paket težine do 20 kg.

2. HP Pakete predajemo na dostavu u poštanskim uredima, a djelatnici Hrvatske pošte pobrinut će se da vaši paketi brzo i sigurno stignu na odredište.

U većim mjestima, gradovima, se paket dostavlja na kućnu adresu dok se u manjim mjestima dobije obavijest i trebate osobno otići u poštu po paket. Dostava paketa se isporučuje u roku 5-7 dana od dana kad se pošalje paket.