Promo paket 1

70,00  (527,42 kn)

Zeleni Med 2x420g i Gratis Zelene medne kapi od 50 ml!

ZELENE MEDNE KAPI-PEDIJATRI PREPORUČUJU MAME ODABRALE!
“Cjelovita energetska formula za djecu već  od 1. godine života”

Zelene medne kapi su birana kombinacija prirodnih sastojaka koja je namjenjena za djecu već od 1 godine života osobito djeci vrtićke i predškolske dobi, trudnicama, dojiljama te kod povećane sportske aktivnosti adolescenata. Napravljene su na podlozi od bagremovog meda s dodatkom brokule, matične mliječi, ribljeg ulja, cvjetnog praha i bezalkoholnog propolisa. Iznimno su bogate vitaminima, mineralima, obiluju antioksidansima te čine jednu cjelovitu energetsku formulu za djecu i odrasle. Prvenstveno su namijenjene za jačanje otpornosti organizma, pravilan rast i razvoj mozga te nervnog sustava, potiču tek kod slabašne djece. Snažno djeluju na virusne prehlade, bakterijske česte infekcije, pomažu kod anemičnosti i hiperaktivnosti. Učinkovite su kod anksioznosti, doprinose čvrstoći kostiju, zglobova, usporavaju razvoj osteoporoze, rahitisa.

Za brži i bolji učinak te za jak i snažan imunitet posebno u zimskim danima , preporučuje se uzimati i Zeleni Med u kombinaciji sa Zelenim mednim kapima.S obzirom da su potpuno prirodni proizvodi, mogu se konzumirati tijekom cijele godine bez pauze.

1 EUR = 7,53450 HRK

Izračun cijena slanja pošiljke

Izračun cijena slanja pošiljke

Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte, koja ima dvije opcije slanja, brza dostava Paket24 i HP Paketi dostava u roku 5-7 radnih dana.

1. Paket24 je usluga brze dostave koju pruža Hrvatska pošta, a obuhvaća cijelu Republiku Hrvatsku.

Paket24 nudi privatnim i poslovnim korisnicima brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja pošiljaka uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu na kućnu adresu. Ujedno je i jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta.Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Trošak poštarine od 10 Eura pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj, staklo, lomljivo, naknadu za uslugu platnog prometa. Paket težine do 20 kg.

2. HP Pakete predajemo na dostavu u poštanskim uredima, a djelatnici Hrvatske pošte pobrinut će se da vaši paketi brzo i sigurno stignu na odredište.

U većim mjestima, gradovima, se paket dostavlja na kućnu adresu dok se u manjim mjestima dobije obavijest i trebate osobno otići u poštu po paket. Dostava paketa se isporučuje u roku 5-7 dana od dana kad se pošalje paket.

1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: