2+1 GRATIS

Za kupnju dva ista proizvoda u periodu od 1-10.7.2024., treći proizvod dobivate gratis!

Med sa crnim kimom

48,00 

Djeluje stabilizirajuće na imunološki sustav! Ublažava česte glavobolje.
Prirodno riješenje kod autoimunih bolesti poput multiple skleroze, reumatoidnog artritisa, sezonske alegije, rinitisa, poremećaja rada nadbubrežne i štitne žlijezde, kod kroničnih oboljenja kao što je Chronova bolest, hemeroidi,…

SKU: N/A Kategorije: ,

Dostava paketa i način plaćanja

Dostava paketa i način plaćanja

Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte, isključivo opcijom  Paket 24 iz razloga jer su proizvodi od stakla, osjetljiv sadržaj i potrebno je posebno rukovanje.

1. Paket 24 je usluga brze dostave koju pruža Hrvatska pošta, a obuhvaća cijelu Republiku Hrvatsku.

Paket 24 nudi privatnim i poslovnim korisnicima brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja pošiljaka uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu na kućnu adresu. Ujedno je i jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta, Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Trošak poštarine od 10 Eura pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj, staklo, lomljivo.

Primatelj otkupne pošiljke tj plaćanja pouzećem, dodatno plaća  naknadu od 4%  za uplatu otkupnog iznosa.

NAČINI PLAĆANJA ZA HRVATSKU:

✅internet bankarstvom
✅gotovinom prilikom preuzimanja

NAČINI PLAĆANJA ZA EU I TREĆE ZEMLJE:

✅internet bankarstvom

2.Način isporuke proizvoda za HR i inozemne kupce

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku u vrijeme dostave, zbog odsutnosti, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.
Internet bankarstvom- ako se plaćanje proizvoda vrši putem internet bankarstva, virmana ili opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: Uplata na IBAN GREEN HONEY j.d.o.o. , HR 1724020063212156468 Poziv na broj: 99 – broj ponude Primatelj: GREEN HONEY j.d.o.o. ,Stjepana Bencekovića 38, 10000 Zagreb Po zaprimljenoj uplati, u roku od 5-10 radnih dana, poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.
Za inozemne kupce uplata se vrši isključivo internet bankarstvom,   korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: Uplata na IBAN GREEN HONEY j.d.o.o. , HR 1724020063212156468 Poziv na broj: 99 – broj ponude Primatelj: GREEN HONEY j.d.o.o. ,Stjepana Bencekovića 38, 10000 Zagreb. Po zaprimljenoj uplati, u roku od 10-15 radnih dana za EU i  do 30 radnih dana za treće zemlje  poslat ćemo Vam naručene proizvode.
Hrvatska pošta putem Express Mail Service (EMS) je globalna usluga koja pruža sigurno i brzo slanje paketa za inozemne kupce preko granice.  Trošak poštarine za zemlje EU  od 50,00 Eura i trošak poštarine za treće zemlje od 100,00 Eura  pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj.
NAPOMENA: rok za isporuku proizvoda je 5-10 radnih dana od zaprimljene narudžbe za Hrvatsku, prioritetne su pošiljke koje se uplate internet bankarstvom, 10-15 radnih dana za zemlje EU, do 30 dana za treće zemlje. Proizvodi se šalju po redoslijedu zaprimanja uplata!

3.Besplatna dostava vrijedi samo za Hrvatsku! 

NAPOMENA:da bi ostvarili besplatan trošak poštarine  potrebno je napisati recenziju ispod proizvoda  na našoj web stranici https://anticevic-zdravlje.com.hr/.
Prilikom Vaše  sljedeće  narudžbe, možete koristiti besplatan trošak poštarine.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Med sa crnim kimom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Med sa crnim kimom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)