Antičević krema trio paket

30,00  (226,04 kn)90,00  (678,11 kn)

U pakiranju su tri komada Antičević kreme od 15g ili 100g. treći komad je Gratis!
Antičević krema

  • Namijenjena je za njegu osjetljive kože i kože sklone alergijama!
  • Pomaže kod akni, dermatitisa, neurodermitisa, rozacee, psorijaze, suhe i ispucali kože, dekubitusa te kod svih kožnih ekcema!
  • Regenerira i revitalizira kožu i neutralizira svrbez.
  • Na potpuno prirodan način Vašoj koži vraća vitalnost i tonus, pogodna je za sve tipove kože pa se može koristiti i kao dnevna i noćna krema za njegu tijela!
  • Klinički je dokazano da smanjuje bore i dermatološki testirana na pozitivno djelovanje u borbi protiv učinka starenja!
  • Antičević krema nije testirana na životinjama te je registrirana prva u Hrvatskoj u najprestižnijem institutu za zemlje EU.
  • Ispitivanje je predvodio stručni tim dermatologa više od 2 godine na velikom broju pacijenata, čime je potvrđena iznimna ljekovitost i učinkovitost Antičević kreme! Krema je namijenjena za djecu i odrasle!

Nije testirano na životinjama!
1 EUR = 7,53450 HRK

Izračun cijena slanja pošiljke

Izračun cijena slanja pošiljke

Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte, koja ima dvije opcije slanja, brza dostava Paket24 i HP Paketi dostava u roku 5-7 radnih dana.

1. Paket24 je usluga brze dostave koju pruža Hrvatska pošta, a obuhvaća cijelu Republiku Hrvatsku.

Paket24 nudi privatnim i poslovnim korisnicima brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja pošiljaka uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu na kućnu adresu. Ujedno je i jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta.Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Trošak poštarine od 10 Eura pokriva dostavu paketa na kućnu adresu, osiguranje paketa, posebno rukovanje-osjetljiv sadržaj, staklo, lomljivo, naknadu za uslugu platnog prometa. Paket težine do 20 kg.

2. HP Pakete predajemo na dostavu u poštanskim uredima, a djelatnici Hrvatske pošte pobrinut će se da vaši paketi brzo i sigurno stignu na odredište.

U većim mjestima, gradovima, se paket dostavlja na kućnu adresu dok se u manjim mjestima dobije obavijest i trebate osobno otići u poštu po paket. Dostava paketa se isporučuje u roku 5-7 dana od dana kad se pošalje paket.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Antičević krema trio paket”
1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Antičević krema trio paket”