Sportaši - Antičević Zdravlje
15528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15528,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-3,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Rukometni klub “Vogošća Poljine Hills”

Sredinom pedesetih godina u Vogošći se počeo igrati rukomet. Prve nastupe u saveznim ligama bilježi od 1960. godine, najčešće u republičkom rangu. Danas rukometni klub “Vogošća Poljine Hills” piše svoje nove stranice povijesti. Ovaj današnji premijerligaš je viceprvak Bosne i Hercegovine i osvajač Kup-a BiH 2015/2016, jednog od najvećeg natjecanja u rukometu u BiH. Ponosni na to što jesmo i cilj nam je biti još bolji i najbolji BH rukometni klub.

Biti još bolji zahtjeva veliki rad i napor. Kako želimo najbolje svojim igračima, da budu zdravi, spremni i da njihov organizam bude jak i izdrži velike napore, tražili smo proizvode koji su na prirodnoj bazi, i tako smo naišli smo na proizvode Antičević-Zelenog meda. Bili smo sigurni da je to što želimo i stupili smo u kontakt sa gospođom Klaudijom Antičević. Kroz razgovor sa gosp. Klaudijom i konzumacijom njenih proizvoda uvjerili smo se da je to ono što nama treba i da njene proizvode konzumira puno sportaša.

Veliko hvala proizvodima Antičević – Zeleni med što će pomoći našem klubu da zajedno dostignemo što bolje rezultate i ostvarimo naše ciljeve. Još jednom hvala gosp. Klaudiji Antičević što je prepoznala naš rad i kvalitet i što će biti naša potpora u idućim sezonama.

Željka Šaban Hrvatska

Željka Šaban, Hrvatska triatlonka, članica triatlon kluba Swibir iz Zagreba, profesor kineziologije Sveučilišta u Zagrebu, započela je svoju sportsku karijeru u plivanju te nastavila u triatlonu.

Nakon uspješnih rezultata u kratkim triatlonima (Viceprvakinja Hrvatske u Sprint i Olimpijskom triatlonu 2008, viceprvakinja Hrvatskog triatlon kupa 2008, osvajačica Hrvatskog triatlon kupa 2006, 2007, prvakinja Hrvatske u Sprint triatlonu 2006, 2007, prvakinja Hrvatske u Olimpijskom triatlonu 2006. ) 2008. godine usmjeruje se na dugi triatlon.

Postaje rekorderka Hrvatske u Ironman-u. Nosi titilu prvakinje Hrvatske u Duplom Olimpijskom triatlonu 2010, te osvaja treće mjesto na ITU Svjetskoj ljestvici Dugog triatlona za 2010, osvaja 10. mjesto na Europskom prvenstvu u Dugom triatlonu, 13. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Dugom triatlonu, te 4. mjesto na utrci Svjetske serije Dugog triatlona.

Svoj najveći uspjeh do sada u karijeri postiže u sezoni 2010 rangirajući se na 3. mjesto ITU Svjetske ljestvice Dugog triatlona za 2010, te ostvaruje pravo na prvu kategorijzaciju Hrvatskog Olimpijskog Odbora.

Print Friendly, PDF & Email