Laboratorijske usluge - Antičević Zdravlje
15617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15617,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,columns-3,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Usluge laboratorija

Tvrtka Antičević-Zeleni Med Vam nudi i uslužnu proizvodnju dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda. Naš stručni tim s višegodišnjim iskustvom uz sofisticirani laboratorij i proizvodni pogon jamče pretvaranje Vaše ideje u vrhunski, inovativni gotov proizvod.

U skladu s Vašim željama u mogućnosti smo Vam ponuditi: kreiranje željenog proizvoda od formulacije, pripremu i ishodovanje rješenja pri MZZS Zagreb (ukoliko se radi o dodacima prehrani) kroz samu proizvodnju i pakiranje, do dizajna i izgleda ambalaže uz iznimno profesionalnu uslugu.
Sve sirovine koje koristimo u proizvodnji posjeduju potrebne certifikate kvalitete, a tijekom proizvodnog procesa vrše se in-procesne kontrole kvalitete. Tvrtka Antičević proizvodi u skladu s načelima Dobre Proizvođačke Prakse, čime jamčimo slijedivost, te kvalitetu i sigurnost proizvoda. Dobra proizvođačka praksa za kozmetičke proizvode u segmentu kozmetičkih proizvoda te smjernice HACCP-a u segmentu dodataka prehrani.

Nudimo proizvodnju malih serija koje su od velike važnosti na početku razvojnog puta na tržište, ali u mogućnosti smo proizvesti i veću količinu za Vaše potrebe . Sa svim naručiteljima potpisujemo Ugovor o poslovnoj suradnji i obaveznu klauzulu o povjerljivosti podataka. Obratite nam se s povjerenjem!

Print Friendly, PDF & Email